Raday/Budapest Apartmanok

Megközelíthetőség

Repülőtérről: A reptéri minibusz, vagy egy megbízható taxi cég szolgálata áll a rendelkezésére.

Nyugati pályaudvar felől: A M3(kék) metróval Kőbánya felé utazva szálljon le a Kálvin téren (negyedik megálló) majd a Ráday utcán haladva forduljon a második utcánál jobbra és az Erkel utcába érkezik.

Déli pályaudvar felől: A M2(piros) metróval utazva szálljon át a Deák téren a M3(kék) metróra. A M3(kék) metróval Kőbánya felé utazva szálljon le a Kálvin téren (második megálló) majd a Ráday utcán haladva forduljon a második utcánál jobbra és az Erkel utcába érkezik.

Keleti pályaudvar felől: A M2(piros) metróval utazva szálljon át a Deák téren a kék metróra. A M3(kék) metróval Kőbánya felé utazva szálljon le a Kálvin téren (második megálló) majd a Ráday utcán haladva forduljon a második utcánál jobbra és az Erkel utcába érkezik.

Autóval: Az Üllői úton a városközpont felé haladva a Ferenc körúti csomópont utáni harmadik lámpánál forduljon balra az Erkel utcába. A Ráday utcán áthaladva a jobb oldali második épület.

Parkolás: 60 mérerre az apartmantól őrzött (fizető) parkoló található a Ráday utcában, de az épület mélygarázsában is van lehetőség.


Vásárcsarnok

(5 perc gyalog)


Nemzeti Múzeum

(5 perc gyalog)

Gellért fürdő

(15 perc gyalog)


Zsinagóga

(10 perc gyalog)

Váci utca

(5 perc gyalog)


Ráday utca

(1 perc gyalog)